tıpta yapay zeka semiyoloji ve ötesi

TYZAUM  direktörü Dr Levent Korkmaz, Semiyoloji ve Ötesi Tıbbi Eğitim Kitabında Tıpta Yapay Zeka Bölümünü kaleme aldı - 08/2022

Bulgularla, işaretlerle hastalığın anlaşılması tıbbi klinik dünyada "semiyoloji" olarak adlandırılmaktadır. Semiyoloji öğrenimi dolayısıyla bir hekimin en önemli klinik adımlarından birisidir. Bugün teknolojinin geldiği noktayı incelediğimizde, tıbbi analizlerin yapay zeka gibi teknolojilerle de yapılabildiğini görüyoruz.

"Semiyoloji ve Ötesi" adlı kitabı yapay zeka da dahil olarak tamamlandı. Yapay zekaya bakış açısı, genel algoritmik kurgular ve temel düzeyde yapay zeka konsunda bilgilendirmeler yer aldı.

wchatbottalk

WisdomEra Platformu Wchatbot Talk Modu Videosunu Yayınladı - 05/2022

Yapay zeka üzerine çalışmalarını yürütmeye devam eden WisdomEra şirketi platform uygulamalarından walgorithm, wchatbot uygulamalarının entegre olarak çalıştığı talk modunun tanıtım videosunu yayınladı.

linkine tıklayabilirsiniz.

wisdomeraplatformyapayzekatanıtım

WisdomEra Platformu Yapay Zeka Modelleme Test Videosunu Yayınladı - 05/2022

Yapay zeka üzerine çalışmalarını yürütmeye devam eden WisdomEra şirketi platform uygulamalarından wdmr, walgorithm, wmanager, wdataform, wanalyzer ve bir çok uygulamanın entegre olarak çalıştığı platformun tanıtım videosunu yayınladı.

Text olarak yazılan yazıyı okuyan ve daha sonra dizayn edilen algoritmalarla bu verileri analiz ederek kullanıcılara çıktılar sunan bu platformun tanıtım videosunu izlemek için

linkine tıklayabilirsiniz.

ttodyapayzeka

Türk Tıbbi Onkoloji Derneği - 03/2022

Dr Levent Korkmaz, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği tarafından düzenlenen panelde "Dünya'da ve Türkiye'de Onkoloji Alanında Yapay Zeka Kullanımı" adlı oturuma konuşmacı olarak katılmıştır. Bu oturumda onkoloji alanındaki dünyadaki yapay zeka gelişmeleri ve Türkiye'deki gelişmeler hakkında bilgiler verildi.

Dünya Sağlık Örgütü'nde Sağlıkta Yapay Zeka Tarifi; "verilerin istatistiksel analizine dayalı modeller, kural tabanlı algoritmalara dayanan uzman sistemler ve makine öğrenimi" olarak tanımlandığını belirtti. Ayrıca dünyada yapay zeka alanında geliştirilmiş ürünlere ait makalelerin sunumlarını gerçekleştirildi.

Dr Korkmaz, sağlıkta yapay zeka üzerine bir çok ürüne imza atan WisdomEra platformuna ait uygulamalar hakkında Türkiye'de hizmet veren onlarca onkoloji uzmanına anlattı.

ttod-2021

Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi - 2021

Dr Korkmaz, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği'nin düzenlediği ulusal onkoloji kongresi'nde Tıpta ve Onkoloji'de Yapay Zeka oturumunu gerçekleştirdi.

DOKTORCLUB AWARDS - 2018

Yılın Sağlık Bilgi Sistemleri Ödülleri - Yılın Yenilikçi Ürünü / Uygulaması Kazananı TYZAUM üyelerinden Dr Levent Korkmaz yönetiminde geliştirilen WisdomEra uygulaması olmuştur.

Veri ön işleme çalışmaları - 2019

Üniversitemiz öğrencileri Tıbbi Yapay Zekâ projelerinde istatistiksel analizlerde ve makine öğrenmesi modellerinde kullanılan klinik parametrik veri ön işleme çalışmalarında bir araya geldi.

Bilgi Çağı Buluşmaları - 2021

Dr. Levent Korkmaz, İstinye Üniversitesi'nde organize edilen “Bilgi Çağı Buluşmaları” Konferanslar Serisinde “Yapay Zeka Destekli Karar Destek Sistemi WISDOMERA Nedir?” ile konuşmasını yaptı.  (20 Ocak 2021)

WisdomEra Onkolojide Yapay Zeka Sistemi hakkında - 31 Temmuz 2019

WisdomEra CEO & Founder Dr. Levent Korkmaz'ın ve sistemin hastalara uygulamasında aktif kullanımını yürüten Medikal Onkolog Prof. Dr Duygu Derin ile birlikte NTV Haber Programındaki röportajları gerçekleştirildi.

Tam videoyu izlemek için tıklayınız.

Medikal Onkoloji Uzmanı Sayın Prof Dr. Duygu Derin Onkoloji uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu.

WisdomEra platformu ile klinik veri analitiği projeleri MLPCare & TYZAUM iş birliği ile başlatıldı - 18.10.2021

Tıbbi veri analitiği çalıştayları başlatıldı. Her bölümde bölüm bazlı olarak, ortopedi, anestezi ve reanimasyon gibi tüm alanlarda klinik veri analitiği, yapay zeka, veri modelleme, kitle belirleme çalışmaları data profilleme konularında bölüm bazlı olarak bu çalıştaylarda eğitimler verilmektedir.

wanalyzer